• Comenzi Telefonice: (+40) 735 456 006
Favorite 0

Acumulator extern Samsung Wireless, 10000 mAh, Silver

  • 184.09 lei
  • Fara TVA: 154.70 lei
  • Brand: SAMSUNG
  • Cod Produs: ACT01840
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Acumulator extern Samsung Wireless, 10000 mAh, Silver
 
Viata cu adevarat Wireless
Comoditatea de a incarca wireless oriunde. Noul acumulator va permite sa incarcati wireless Galaxy S10e, S10, S10+ sau Galaxy Watch Active, astfel incat sa nu va faceti griji chiar si atunci cand nu exista prize in apropiere.
*Functioneaza numai cu smartphone-uri si portabile cu capacitatea de incarcare wireless WPC Qi. Nu functioneaza cu anumite accesorii sau huse atasate la dispozitiv.
 
Capacitate maxima, rapida
Noul acumulator wireless incarca rapid telefonul cu capacitatea sa de Fast Charging, chiar daca telefonul este conectat sau incarcat fara fir. Poate incarca doua telefoane simultan, desi incarcati telefonul Galaxy S10e, S10 sau S10+, puteti sa ii oferiti un impuls si prietenului.
*Viteza de incarcare efectiva poate varia in functie de utilizarea reala, de conditiile de incarcare si de alti factori. Fast Wireless Charging este disponibila numai pentru un singur dispozitiv la un moment dat. Daca doua dispozitive sunt incarcate in acelasi timp, ambele vor fi la viteze normale de incarcare.
 
Compatibil cu dispozitivile active Qi
Aduceti cu dumneavoastra si alte dispozitive pentru a le incarca bateriile. Noul acumulator wireless este construit pentru a fi compatibil cu Qi, atata timp cat dispozitivul dumneavoastra este compatibil, il puteti plasa inapoi pentru alimentare.
*Functioneaza numai cu smartphone-uri si portabile cu capacitatea de incarcare wireless WPC Qi. Nu functioneaza cu anumite accesorii sau huse atasate la dispozitiv. Poate afecta receptia apelurilor sau serviciile de date, in functie de mediul dumneavoastra de retea.
 

Caracteristici Generale
Amperaj iesire 2 amper
Brand SAMSUNG
Capacitate 10000 mAh
Conectivitate USB-C
Culoare Argintiu
Functii Incarcare rapida
Greutate 234 g
Inaltime 70.8 mm
Latime 149.93 mm
Lungime 15.09 mm
Voltaj iesire 5 V

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Slab           Bun