• Comenzi Telefonice: (+40) 735 456 006
Favorite 0

Termeni si Conditii

1. Condiţii generale

Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea Onlinenew Marketing SRL, înscrisă la registrul comerțului cu numărul de înregistrare J40/12131/2016, având codul unic de înregistrare fiscală RO36526120 cu sediul în București, sectorul 6, Splaiul Independenței nr. 273, corp 3, etajul 3, (denumită în continuare „Pifone”, „nouă ” sau „noi”, pe site-ul https://www.pifone.ro), pe versiunea pentru mobil a site-ului sau din prin telefon (toate fiind denumite „Pifone.ro”).

Prin utilizarea Pifone.ro şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.

Doar persoanele fizice cu vârsta minimă de peste 18 ani împliniți, care nu se află sub tutelă și care au adresa de livrare în România (excluzând companiile de redirecționare a coletelor) pot plasa o comandă.

Includerea oricăror produse sau servicii pe Pifone.ro la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe Pifone.ro la momentul plasării comenzii.

Pifone dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Înțelegeți și consimțiți (i) să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre; (ii) să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul Pifone.ro sau care ar afecta siguranța site-ului sau (iii) să nu folosiți niciun dispozitiv sau tentativă de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limitează la păianjeni, boți, roboți de indexare, avataruri sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site ori pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în acești termeni și condiții.

2. Preţurile şi taxele de livrare

Preţurile afişate pe Pifone.ro includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.

Taxa de livrare pentru fiecare comandă va fi aceeaşi, indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dumneavoastră. Costul pentru fiecare metodă de livrare este indicat clar în timpul procesului de finalizare a comenzii. Taxa standard de livrare este de 19 LEI. În cazul în care nu vă putem livra integral comanda şi trebuie să efectuăm mai mult de o livrare, nu veţi suporta o taxă suplimentară pentru livrările ulterioare.

3. Plasarea comenzii/încheierea contractului

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul Pifone.ro sau prin telefon. 

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru şi vă vom solicita să contactaţi Serviciul pentru clienţi Pifone care va efectua rambursarea sumei.

4. Livrare

Pifone depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea şi procesarea comenzilor şi va încerca să livreze comanda dumneavoastră la o adresă de domiciliu sau la altă adresă din România, conform opţiunii de livrare selectate de dumneavoastră.

Pifone va încerca să depună diligenţe pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putinţă şi în ordinea în care acestea au fost plasate. Dorinţa noastră este să livrăm comanda în termen de 2 până la 4 zile lucrătoare din momentul expedierii sale. Deşi intenţia noastră este să efectuăm livrarea în intervalul comunicat, va aducem la cunoştinţă că livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente independente de voinţa noastră, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data confirmării comenzii. În cazul în care termenul de livrare depăşeşte 30 de zile, puteţi anula comanda.

5.  Dreptul de retur

Prin lege, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu ziua în care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați (Onlinenew Marketing SRL, București, sectorul 6, Splaiul Independenței nr. 273, corp 3, etajul 3, email: office@pifone.ro) cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail).

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

6. Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile pe care le-am primit de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării (cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi), fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru alte mijloace sau dacă ați plătit prin ramburs; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Puteți trimite înapoi bunurile sau le puteți returna dumneavoastră la sediul Pifone, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea din acest contract. Termenul este respectat dacă bunurile sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor.

7. Exceptări de la dreptul de retragere

În conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu se aplică pentru contractele de furnizare de bunuri care nu erau prefabricate și care necesită alegerea sau determinarea individuală a consumatorului sau care sunt personalizate în mod clar, precum și pentru contractele privind furnizarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă, dacă au fost desigilate după livrare.

8. Metode de plată

Card de credit sau de debit

Puteţi introduce detaliile plăţii la momentul plasării comenzii utilizând un card valabil de credit sau de debit (VISA, Maestro sau Mastercard). Suma aferentă va fi imediat blocată pe cardul dumneavoastră, dar nu va fi debitată până la expedierea bunurilor. Pifone îşi rezervă dreptul de a verifica valabilitatea cardului de credit sau de debit, solvabilitatea în raport cu valoarea comenzii şi dacă datele privind adresa cumpărătorului sunt corecte. În funcţie de rezultatul acestor verificări, putem refuza anumite comenzi. Vă rugăm să rețineți că orice comision bancar va fi suportat de dumneavoastră.

Transfer bancar

Puteţi alege să plătiţi prin transfer bancar fie prin serviciul de Internet Banking oferit de banca dumneavoastră, dacă beneficiați de un astfel de serviciu, fie la ghișeul băncii prin ordin de plată urmând procedurile furnizorului dumneavoastră de servicii bancare. Vă rugăm să rețineți că orice comision bancar va fi suportat de dumneavoastră.

Numerar la livrare

Puteţi alege să plătiţi în numerar la livrare atunci când primiţi bunurile, fără alte cheltuieli suplimentare.

Veţi primi factura obligatorie conform legii în e-mailul referitor la Confirmarea expedierii.

9. Răspunderea noastră

Nimic din aceşti Termeni nu va exclude sau limita răspunderea Pifone cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal să ne limităm sau să ne excludem răspunderea.

Pifone acceptă răspunderea pentru deces sau leziune corporală provocate de neglijenţa noastră sau de cea a angajaţilor sau reprezentanţilor noştri.  Nu intenţionăm să excludem răspunderea pentru declaraţiile false făcute de noi sau de angajaţii sau reprezentanţii noştri. În eventualitatea încălcării acestor Termeni, vom fi răspunzători doar pentru pierderile care sunt o consecinţă previzibilă în mod rezonabil a acestei încălcări.

Pifone nu este răspunzătoare pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau pagubei principale, de exemplu pierderea profiturilor sau pierderea oportunităţii, sau pentru imposibilitatea de a livra bunurile sau de a ne îndeplini oricare dintre obligaţiile care ne revin conform acestor Termeni în cazul în care această imposibilitate este cauzată de un eveniment asupra căruia nu deţinem niciun control, care include dar nu se limitează la: incendiu, inundaţie, furtună, răscoală, dezordine civilă, război, accident nuclear şi activitate teroristă.

Răspunderea noastră maximă faţă de dumneavoastră pentru orice pierdere sau pagubă care se produce în legătură cu comanda dumneavoastră pe Pifone.ro va fi limitată la preţul total al comenzii dumneavoastră.

Dacă aveți o problemă cu un produs pe care l-ați achiziționat de la Pifone online și nu ați putut rezolva reclamația cu Pifone, atunci puteți depune reclamația pe platforma UE de soluționare online a litigiilor („platforma SOL”).

Platforma SOL le oferă consumatorilor și comercianților din UE posibilitatea de a încerca să obțină o soluționare alternativă a reclamațiilor legate de cumpărăturile efectuate online. Acest punct unic de contact este conceput ca un site web interactiv și ușor de utilizat, disponibil în toate limbile oficiale ale UE și gratuit. Prin utilizarea platformei SOL, consumatorul și comerciantul pot găsi o entitate de soluționare a litigiilor și apoi pot parcurge procedura de găsire a unei soluții pentru reclamația consumatorului. Platforma SOL este disponibilă aici: http://ec.europa.eu/odr.

10. Culori și măsurători

Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compoziţia şi culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa corect aceste culori.

Măsurătorile unui articol oferite pe Pifone.ro sunt doar valori aproximative pentru te ajuta să înțelegi mai bine modelul sau croiala unui anumit articol de îmbrăcăminte, sau dimensiunile generale ale produselor. Acestea nu sunt o garanție privind măsurătorile efective ale articolului care îți va fi livrat. Pot exista diferențe de până la câțiva centimetri în plus sau în minus la măsurătorile finale ale unui articol în funcție de materialul folosit sau forma produselor.

11. Garanţie

În cazul în care bunurile pe care le-aţi achiziţionat prezintă defecte, Pifone respectă toate reglementările prevăzute de lege privind garanţia. În cazul în care aveţi o reclamaţie cu privire la defecte evidente privind materialul sau la cele legate de fabricaţie a bunurilor pe care le-am furnizat, inclusiv cu privire la pagube suferite în timpul transportului, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru prin urmarea procedurii de returnare a bunurilor.

12. Cesiune

Pifone îşi rezervă dreptul de a cesiona sau de a transfera către terţi angajamentul pentru orice cerere/cereri de plată născute în legătură cu livrarea bunurilor.    

13. Rezilierea unor termeni

În cazul în care o parte a acestor Termeni este interzisă sau considerată fără efect de orice instanţă sau organism de reglementare, ceilalţi Termeni vor continua să se aplice.

14. Drepturi de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor de pe Pifone.ro, revin companiei Onlinenew Marketing SRL, filialelor sau licenţiatorilor săi. Orice utilizare a site-ului Pifone.ro sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea Pifone.

15. Informaţii despre companie

Onlinenew Marketing SRL
CIF: RO36526120
Reg. Com. : J40/12131/2016
Adresă: București, sectorul 6, Splaiul Independenței nr. 273, corp 3, etajul 3